Transgender online dating; Waar kan je transgenders ontmoeten?

Transgender online dating; Waar kan je transgenders ontmoeten?

Transgenders. Alhoewel males allang niet meer in het a€?verdomhoekje’ zit als guys niet helemaal delighted was satisfied het eigen geslacht, blijft er ergens wel een taboe op rusten als people in de loop van het leven a€?verandert’ van geslacht. En wat te denken van hen die juist interesse hebben https://besthookupwebsites.net/alt-com-review/ in transgenders? Ook niet iets wat al volledig maatschappelijk geaccepteerd was.

Het ontmoeten van transgenders kan daarmee een behoorlijke opgave zijn. Want waar vind je ze precies als sommige transgenders niet available en bloot voor hun a€?geaardheid’ en a€?geslacht’ uit durven komen? In dit artikel helpen we je een handje en hebben we de beste (online) plekken verzameld waar je transgenders kunt ontmoeten.

Transgender Datingsites

Op dit time zijn er weinig specifieke websites waarbij je tijdens je registratie kan invullen dat je transgender bent. Alleen de website biedt deze functie aan. We hebben hieronder de populairste datingsites op een rijtje gezet die veel worden gebruikt doorway transgenders.

Through de web site kun je een accounts aanmaken als transgender. Daarnaast is de web page geschikt als je als people of vrouw juist op zoek curved naar transgenders of transseksuelen.

Datingsite are 1 van de grootste datingsites van Nederland. Je vindt dan ook veel open-minded mensen op de website, en daarbij voldoende transgenders. Hoewel je niet de optie hebt om je als transgender aan te melden kun je het duidelijk in je profieltekst vernoemen. Ook als je op zoek bent naar een transgender, maar zelf een gewone man of vrouw bent. De internet site Lexa heeft honderdduizenden leden dus er zijn genoeg opties.

MetJou

Ook op de internet site MetJou zijn veel transgenders te vinden. Home het uitgebreide zoekfilter en profielmogelijkheden kun je goed uit de voeten op deze algemene datingsite.

Wat is een transgender precies?

De kans is groot dat a€“ als je al vastberaden bent dat je graag satisfied een transgender zou willen daten a€“ deze vraag (en vooral het daarop volgende antwoord) niet aan je besteed is. Scroll in dat geval snel verder naar de plekken waar je transgenders kunt ontmoeten, want die zijn er gelukkig genoeg. Voor alle andere lezers:

a€?Heel kort door de bocht kun je stellen dat transgenders mensen zijn die zich qua geslacht het tegenovergestelde voelen van het geslacht waarmee ze geboren zijn. Transgendervrouwen willen graag een man zijn en the other way around. Soms gaat dat gepaard satisfied een volledige geslachtsoperatie en een hormoonkuur, soms draagt een people enkel in zijn vrije tijd vrouwenkleren (crossdressing). Zoveel mensen, zoveel wensen en uiteindelijk zijn we allemaal gelijk, maar toch internet even anders. En daar try (tegenwoordig) gelukkig helemaal niets mis mee!a€?

Uiteraard are bovenstaande versie de korte variant van de term transgender en zijn er tal van andere benamingen pass away verband houden satisfied het onderwerp zoals travestieten, de eerder genoemde crossdressers en transseksuelen. Vooral deze laatste groep krijgt in de mass media veel aandacht en are daarmee het bekendst. Ook kennen de meeste mensen de extravagante a€?dragqueens’ wel found hun a€?over-the-top’ create en kleding, maar over het algemeen kun je stellen dat transgender mensen juist NIET in het middelpunt van de belangstelling willen staan en juist willen dat het niet drive opvalt dat ze eigenlijk een man of een vrouw zijn, terwijl het tegenovergestelde het geval lijkt.

Overigens try het nog goed om te weten dat een people perish zich eigenlijk meer vrouw voelt dan man, niet per definitie op vrouwen valt en andersom try natuurlijk ook het geval. In de wereld van transgenderdating zul je merken dat er een breed scala aan transgenders try came across een net zo brede smaak. Veel transgenders oordelen bijvoorbeeld niet specifiek naar geslacht en voelen zich panseksueel: het geslacht van de persoon in kwestie perish ze delen doet er niet specifiek bottom, het gaat om de persoon achter het geslacht. Andere transgenders zijn juist wel specifiek op zoek naar een lover van een bepaald geslacht en daarbij maakt hun eigen transitie dus niet per definitie een verschil.

Author: Steffy Alen